چاپ نایلون بسته بندی نان

تولید متناسب با انواع نان فانتزی و سنتی، افزایش زمان ماندگاری نان و جلوگیری از کپک زدن و بیات شدن زود هنگام

همه ما باید برای حفظ سلامتی خود به سلامت غذایی که میخوریم اهمیت بدهیم. نان محصولی است که در سبد غذایی روزانه ما ایرانیان همواره وجود داشته است. به همین علت حفظ بهداشت و سلامت این محصول غذایی با ارزش از اهمیت بالایی برخوردار است. همان طور که می دانید، نان در معرض هوای آزاد زود کهنه و بیات می شود و بیش از دو روز قابل نگهداری در دمای اتاق نیست. در این مدت تنها چیزی که به حفظ تازگی نان کمک کرده و باعث افزایش زمان ماندگاری آن می شود بسته بندی مناسب است. بسته بندی نان همچنین محصول را از نور مستقیم آفتاب محافظت کرده و مانع انتشار هرگونه میکروب و آلودگی به درون بافت آن می شود.

استفاده از بسته بندی مناسب نان می تواند حس کیفیت را به مشتری انتقال داده و به او این اطمینان را بدهد که تولیدکننده به سلامت و کیفیت محصول خود اهمیت می دهد.